ABONNEMENTSBETINGELSER

Med Automatisk optankning trækkes der automatisk et fast, forudbestemt, aftalt beløb fra det tilmeldte kreditkort når din saldo kommer under 50 kr. 

Ved tilmelding skal du afgive dine betalingskortsoplysninger. 

Optankningerne vil automatisk blive debiteret dette kort og du vil modtage en elektronisk besked når pengene trækkes. I forbindelse med tilmelding til Automatisk optankning giver du tilladelse til, at vi gemmer betalingskortoplysningerne og accepterer, at der er tale om en tilbagevendende betaling.

Opsigelse af abonnement

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Dette gør du på følgende måder: 

Ved at logge ind på Player.dk
ved at kontakte kundeservice på tlf. 8988 5030 
Via e-mail til kundeservice@player.dk

Opdatering af kortoplysninger

Hvis vi ikke kan gennemføre en betaling ud fra de angivne kortoplysninger, kan du inde på din Player-Konto opdatere med et nyt betalingskort. Derefter vil den automatiske betaling fortsætte igen.

Du kan gøre indsigelser mod den gennemførte betaling gældende overfor din bank. Ønsker du at benytte denne mulighed, skal du kontakte din bank senest 8 uger efter at betalingen er gennemført.

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fortrydelsesret for automatiske optankninger.

Du accepterer, at den ovennævnte fortrydelsesret kun gælder, indtil du begynder at forbruge tjenester på Player.dk, samt at du hermed giver dit samtykke til, at Player.dk påbegynder leveringen af tjenesterne til dig inden fortrydelsesrettens udløb.

Du kan fortryde på en af følgende måder:

Ved at logge ind på Player.dk
ved at kontakte kundeservice på tlf. 8988 5030 
Via e-mail til kundeservice@player.dk

Vi refunderer beløbet til dig inden for 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme kortnummer, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.


Tilbage til oversigt