BETINGELSER

GENERELT

Player.dk er en online service platform (herefter kaldet “platformen”), der gør det muligt for besøgende (herefter kaldet “dig”) at købe webcamshows, virtuelle og fysiske produkter fra platformens selvstændige modeller (herefter “modeller”). Platformens modeller fungerer således som selvstændigt virkende leverandører af digitale ydelser. De enkelte ydelser aftales mellem modellen og kunden. Platformen kan ikke holdes ansvarlig for din oplevelse af den enkelte ydelse eller fysiske vare.

Dit login er strengt personligt og må ikke videregives til andre. Sker dette kan Platformen lukke for adgangen til platformen og dine købte videoer, billeder samt optanket beløb vil være tabt.

FORPLIGTELSER

Du forpligter dig til at bruge alle data, der er opnået via platformen, udelukkende til dit private formål. Det er forbudt for dig at anvende kommerciel eller ikke-kommerciel brug af data, der er opnået via platformen.
Du såvel som modellen forpligter sig til at behandle alle personlige data som de har opnået via tjenesten fortroligt.

Både du og modeller på platformen skal overholde dansk lovgivning. Der må ikke for eksempel ikke uploades/vises webcam, fotos og video med: incest, rape, vold og børnepornografi.

ALDERSBEGRÆNSNING

For at bruge platformen skal du være fyldt 18 år, ligesom alle modeller på platformen er fyldt 18 år jf. gældende dansk lovgivning.

CHIKANE

Du skal opføre dig respektfuldt over for platformens modeller. Krænkende opførsel og chikanerende adfærd kan medføre lukning af din konto. Lukkes din konto eller begrænses adgangen efter et tilfælde, hvor en eller flere modeller har følt sig chikaneret tilbagebetales beløb for købte ydelser og digitale produkter ikke. Disse må anses for at være tabt, ligesom eventuelle tilbageblevne optanket beløb på kontoen kan benyttes til at godtgøre modellen i forbindelse med en evt. sag.    

FYSISK KONTAKT

Platformen yder ikke mulighed for at mødes fysisk med modeller. Det er ikke tilladt at aftale fysisk møde, give telefonnummer eller andre kontaktinformationer igennem platformen.
Platformen fralægger sig ethvert ansvar ved fysiske møder mellem brugere og modeller, da dette frarådes.

INDBETALING

Indbetalinger sker via hjemmesiden til din brugerkonto, hvor du kan betale med VISA og Mastercard. Din saldo kan herefter benyttes til køb af virtuelle serviceydelser og produkter hos modellerne på platformen. Afregning af moms sker først ved køb af en ydelse eller et produkt hos en model.

Ved indbetaling på platformen vil der på dit kontoudtog stå vtsup.com. Beløbet indsættes på din saldo umiddelbart efter indbetalingen. Hvis du ikke bruger dit optanket beløb inden for tre år efter indbetalingen vil dette blive slettet fra din brugerkonto og tilfalde platformen.

BONUSPENGE

Gratis Bonuspenge kan udelukkende bruges til at købe live webcamshows og har en levetid på 30 dage.

DIGITALE YDELSER

Alle ydelser på platformen købes direkte fra modellen.

Leverance af et digitalt produkt eller en digital ydelse må anses for at være sket, når du har fået adgang til den/de bestilte billeder, videoer eller det bestilte webcamshow i fuld længde. Det er ikke muligt at refundere et webcamshow hvis du pludselig fortryder eller mister interessen for modellen mens webcamshowet er i gang. Det er dit ansvar at aftale ydelsen klart og tydeligt med modellen, så modellen kan føre dine ønsker til virkelighed. Modellen har ret til at sige nej til dine ønsker.

Det er ikke tilladt at bryde kopibeskyttelsen på indhold, du har købt.

Takseringen af tips, kig med chat, privat-chat og eksklusiv-chat, sker efter taksterne på modellens profil.

Det er muligt at se kvaliteten af et webcammet før du bestiller et show hos en model. Spørg modellen for at teste kvaliteten. Der vil ved en test ikke blive udført et show, kun være mulighed for at se kvaliteten på selve optagelsen.

De digitale ydelser betales med det optanket beløb, der købes af dig på platformen. Skulle du mod forventning ikke modtage et billedgalleri, en bestilt video, et webcam-show eller en anden digital ydelse eller digitalt produkt pga. et teknisk nedbrud eller andre tekniske problemer kan du få det digitale produkt eller den digitale ydelse refunderet eller ombyttet. Kontakt platformens kundeservice med en udførlig beskrivelse af dine tekniske problemer med den digitale ydelse for det videre sagsforløb.

Du har adgang til fotos, video og optagede shows i 7 dage efter du har købt det.

GRATIS CHAT

Alle kan se med i gratis-chat uden at oprette en bruger eller tanke op på kontoen, dog kan modellerne fravælge at gratis-chat vises til ikke oprettet brugere.

Hvis du ikke har oprettet en bruger og blot kigger på gratis-chat, vil du kun kunne se med i 3 minutter, derefter skal du igen gå ind i chatten for at se mere. Du kan oprette en bruger gratis på platformen også kan du se med i gratis-chat lige så længe du har lyst.

For at skrive til modellerne skal du have optanket minimum 50 kr ind på din konto, siden du oprettede brugeren.

Når du tanker din konto op har du ikke købt et produkt, det gør du direkte hos modellen.

BETALINGS-CHAT TYPER: KIG MED-CHAT, NØGEN-CHAT, PRIVAT-CHAT OG EKSKLUSIV-CHAT

Prisfastsættelse foretages af modellen ved at angive en pris pr. minut. Prisen bestemmes af ​​den faktiske brugstid. Når du starter en betalings-chat vil du betale 30 sek. forud og derefter betaler du pr. sekund. Dvs. der er en minimumsbetaling på 30 sek ved betalings-chat, prisen på de 30 sek udregnes ud fra den pågældende models minutpris.

OPTAGELSE AF PRIVATE SHOWS

Alle modeller og brugere anerkender og er enige om, at alle private shows kan blive optaget og modellen har ret til at sælge optagelserne til andre kunder gennem modellens profil. Optagede shows vil fremgå uden brugerens lyd og chat.

TIPS

Du har mulighed for at tippe modellen under et show eller i gratis chatten, hvad modellen laver for de enkelte tips aftales med modellen inden du tipper.

BETALING

Betaling for varer og ydelser sker ved brug af kreditkort gennem vores indløser. Forbindelsen er 2048 bit SSL krypteret, så ingen vil kunne aflæse dine kreditkort detaljer. End ikke platformen kan se dine kort detaljer. Det er kun tilladt at bruge eget kreditkort.

REFUNDERING

Såfremt du fortryder din optankning kan du få beløbet delvist eller helt refunderet tilbage på din konto. For at få det fulde beløb retur skal du ikke have benyttet dig af de funktioner som du har adgang til fordi du har optanket.

Alle anmodninger om chargebacks kan blive politianmeldt til videre efterforskning.

ANNONCERING

Det er ikke tilladt at annoncere for andre services, private Skype shows, mobilepay eller noget helt tredje. Brud af denne regel vil kunne medføre et sagsanlæg med erstatningskrav, da platformen som serviceudbyder må forventes at have lidt et tab heraf.        

PRIVATLIVSPOLITIK

Platformen opsamler data for at kunne give dig den bedste oplevelse. Data opsamles når du chatter, webcammer eller på anden måde færdes på platformen.        

Alle oplysninger der er indsamlet via platformen behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Platformen sælger, videreformidler og udlejer aldrig dine private informationer, ligesom platformen igennem kryptering og brugen af den nyeste teknologi søger at hemmeligholde dine data. Du kan derfor roligt benytte platformens service. Kun administratorer og ejere af platformen kan se alle data og disse vil kun blive brugt i forbindelse med misbrug eller chikane af modeller. Du vil ikke modtage uopfordrede e-mails fra platformen.        

Platformen ejes og drives af

Snowflake Marketing BV
H.J.E. Wenckebachweg 123
1096AM Amsterdam
Holland

Virksomhedsnr.: NL81268525Tilbage til oversigt