BLIV WEBCAM-MODEL

Drømmer du om at tjene penge hjemmefra – og tænder du på at blive set, når du gør noget frækt? Så bliv webcam-model her på Player.dk, og få din egen frække butik online. Her er det dig, der bestemmer. Både hvad du vil gøre online for dine kunder, og hvad det skal koste. Læs med her, og find ud af, hvor nemt det er at komme i gang.

Tænder du på at vise dig frem, og gøre noget frækt, mens andre kigger på? Så skulle du tage at blive webcam-model. Det er både den nemmeste og mest sikre måde at skabe en levevej ud af det, som tænder dig.

Samtidig slipper du for at skulle sidde i kø på motorvejen, eller være klemt sammen med en hel masse andre mennesker i toget eller bussen, for at komme på arbejde hver morgen. Og hjem hver aften.

Du bestemmer selv det hele.

Både mødetider, hvad du får i løn, og hvad du laver – og så slipper du for en chef, som hele tiden blander sig i, hvad du går og laver.

Sådan bliver du webcam-model på Player.dk

Lyder det lige som dig? Så kan er der ikke langt fra tanke til handling. Alt hvad du skal gøre for at blive webcam-model, er at oprette en profil her på Player.dk. Så er du i gang. 

Det eneste, det kræver, er, at du legitimerer dig med et statsautoriseret billed-id, f.eks. pas eller kørekort. Så kan vi sikre os, at du er over 18 år.

Derudover skal vi også kende dit fulde navn og dit registreringsnummer og kontonummer på din bankkonto. Så kan vi overføre de penge, som du tjener på dine shows, billeder og chats. De udbetales hver 14. dag.

Du kan være lige så anonym, du vil overfor kunderne

Det er dog kun internt, at vi behøver vide, hvem du er. Over for kunderne kan du finde på et pirrende kunstnernavn. Vælger du det helt rigtige navn, kan det være med til at tiltrække lige præcis den slags kunder, som du synes bedst om.

Du kan også bruge både paryk, solbriller og for den sags skyld en maske til at maskere dig med overfor kunderne. Det blander vi os ikke i.

Så overfor kunderne kan du være helt anonym.

Hvor tit skal jeg være online?

Som webcam-model på Player.dk binder du dig ikke til noget. Du kan lukke din konto når som helst. Og der bliver heller ikke krævet, at du er online i et bestemt antal timer hver uge.

Du bestemmer selv, hvor tit, hvornår og hvor længe du har lyst til at være online. Samt hvad du vil lave – og gå med til at lave – for dine kunder. Og hvad du vil tage for det.

Hvilket webcam skal jeg have for at blive webcam-model?

Det kræver ikke noget dyrt, professionelt udstyr at blive webcam-model. En moderne smartphone med kamera er faktisk nok – og så en internetforbindelse.

Så kan du lave dine webcam-shows hvor og når som helst, du har tid og lyst. 

Du skal heller ikke bruge et bestemt internet-browserprogram, anvende en særlig app eller have et specifikt operativsystem på din mobil, tablet eller computer. Vores system kører perfekt på alle platforme. Dog anbefaler vi altid Google Chrome som webbrowser.

Hvor meget kan jeg tjene?

Som sagt bestemmer du selv dine ”arbejdstider” og dine priser på de forskellige chat- og show-typer, samt på hvad du tager for billeder, shows og private ting, når du sælger dem her på Player.dk.

Du kan endda tjene penge flere gange for det samme show. For du kan både sælge et show til en bestemt kunde, have kunder som kigger med, men ikke kan kommentere på showet, og senere sælge det til alle andre fra din profil-side.

Så i praksis er der intet loft for din indtjening. Laver du noget frækt, som folk efterspørger, kan du hurtigt tjene mange penge.

Desværre kan du ikke stikke alle pengene i lommen selv. F.eks. skal du betale en fast procentsats af din indtjening for at bruge tjenesten. Samt huske at opgive indtægten til Skat.

Tjener du mere end 50.000 om året på at være på Player.dk, skal du oprette et firma og lade dig momsregistrere. Det giver dig nogle nye fradragsmuligheder for f.eks. de effekter, du køber som rekvisitter til dine shows med videre. Det kan vi vejlede dig nærmere om, hvis det bliver aktuelt.

Bliv webcam-model i dag

Var det noget med en spændende og indbringende hobby. Eller kunne du tænke dig at blive selvstændig og kvitte hverdagens trædemølle.

Så bliv webcam-model i dag på Player.dk – og tjen penge på det, du synes er spændende og frækt.Tilbage til oversigt