BLOGS

  • 23
  • OKTOBER
  • 2021
MissC

Flasken spinner voldsomt, og jeg kan mærke, at frekvensen af mine hjerteslag intensiveres

Jeg fører glasset mod munden og hælder et par slurke mere ned i svælget, mens jeg mærker og nyder, at alkoholens blide rus får mig til at glemme mine bekymringer og lokalet til at snurre en smule rundt.

Jeg er ikke den eneste, der drikker på denne her ’jeg har aldrig’. To af de andre kryber også til korset og erkender, at de har dyrket sex med en, der var dobbelt så gammel som dem selv.

Det er sjovt med spillet ’jeg har aldrig’. Man kan være stensikker på, at folk lyver oftere end skyldige under afhøringer, hvis man spiller det helt sober, men hvis man derimod spiller det godt inde i anden halvleg af en god fest, hvor folk efterhånden er blevet godt beduggede, lærer man flere sandheder om hinanden end ved at læse hinandens private dagbøger.

 

Det er blevet min tur……

 

Jeg er efterhånden godt vissen og husker ikke rigtig, hvilke ting der er blevet sagt, så jeg siger: ”Åh, jeg ved ikke, om jeg kan komme i tanker om flere gode.”

De andre presser på og siger: ”Sig nu bare et eller andet,” samtidig med at jeg kan høre Mike skrue lidt op for musikken, som lige nu består af et Duran Duran-nummer.

 

 Jeg tager et par slurke af min drink og siger herefter: ”Jamen okay. Så prøver vi den her: Jeg har aldrig haft gruppesex.”

Der går et lille sug igennem de andre, mens de nysgerrigt betragter hinanden. Ingen gør tilsyneladende mine til at drikke denne gang.

 

Drengenes øjne vokser til dobbelt størrelse, og mundene kommer på vidt gab. Det er lidt sødt. Mike skruer helt ned for musikken, og Martin falder næsten over ordene, da han spørger: 

 

”Var det godt?”. ”Mmh,” griner Karen med sin frække hæshed. ”Det var rigtig godt. Lidt grænseoverskridende, men virkelig, virkelig godt. Jeg blev så tilfredsstillet og begæret!” 

Herefter er der lidt stille. Folk skal lige sluge den voldsomme, chokerende information. ”Var det slet ikke akavet?” hører jeg mig selv spørge.

 

Flasken spinner voldsomt, og jeg kan mærke, at frekvensen af mine hjerteslag intensiveres. Flaskens tempo daler. 

 

Nu udpeger den snart et offer! Den fortsætter forbi mig og hen på Karen. 

Folk jubler!

 

Hun smiler sødt og ryster en smule på hovedet, så hendes flotte lyse hår blafrer. Hun har kun to valgmuligheder. Mig eller Lise.

Hun sætter sig på alle fire og stritter lidt med måsen, hvorefter hun kravler hen mod mig. 

De andre hujer og skriger, da vores læber mødes i et kys, der starter med at være blidt og uskyldigt, men som virkelig udvikler sig til at blive voldsomt og dyrisk. Det skyldes blandt andet, at hendes læber smager så godt og er så bløde, at jeg ikke vil acceptere det, da hun et par sekunder inde i kysset begynder at trække ansigtet langsomt væk fra mit.