BLOGS

  • 24
  • OKTOBER
  • 2021
MissC

Parkeringspladsen ligger op af en lille skov…..

Jeg ankom til parkeringspladsen som aftalt, iført en kort nederdel og strømpebukser og ingen trusser, samt en skjortebluse med knapper.

Parkeringspladsen ligger op af en lille skov og tæt på motorvejen, jeg parkerede bilen og går langsomt ned af den lille stig til skoven, jeg kan mærke at jeg er både spændt og nervøs på hvad der skulle ske…..

 

Efter lidt tid hørte jeg skridt bag mig, men som aftalt vender jeg mig ikke om, en stemme sige stop og jeg få et tørklæde bundet for øjerne, jeg bliver ført længere ind i den lille skov, snart stopper vi og jeg kan høre susen fra motorvejen, forsigtig bliver mine hænder bundet bag om et træ, jeg står nu hjælpeløs bundet og bind for øjnene.

Jeg mærker hænder op og ned af mine ben, jeg føler mig lidt opstemt og våd i mit skød, min nederdelen bliver løftet op så der er frit udsyn til mit skød, en varm luft rammer nu mit våde skød, det er din varme ånde som igen og igen puster varm luft op i mig, min eneste tanke er at jeg snart vil slikkes til en orgasme, men så stopper du din pusten, jeg står og vente på hvad der nu skal ske, ventetiden følges lang og jeg spørg ” er du her”.

 

Jeg mærker at min skjortebluse bliver knapper op knap for knap men kun lige til under mine bryster,

det ene bryst bliver løftet op over min skjortebluse og snart også det andet bryst, nu står jeg med mine bryster hængende ud over skjorteblusen, bundet til et træ, bind for øjnene, nederdel trukket op.

Han spørg ” er du klar til en puste orgasme, eller stopper vi her? Jeg næsten skriger ”slik mig”.

Igen er der en pause, men snart bliver tørklædet fjernet, og jeg kan nu se at der er ikke mange meter til motorvejen hvor bilerne suser forbi, du er bag træet for at løsne båndet om mine hænder, men inden kærtegner du mine bryster, igen siger jeg ” slik mig ”. Vi hører et DYT fra motorvejen, er der nogle der har set os?

Mine bånd bliver løst, jeg står med brysterne ud over min skjortebluse, nederdel trukket op med frit udsyn til mit skød som kun strømpebukser dækker.

Du ligger dig ned på jorden og siger, nu er det dig der bestemmer hvor jeg skal slikke dig.

Jeg bukker mig ned og siger ” slik mine bryster” nu har jeg styringen.

Jeg klemmer mine bryster sammen så din tunge kan vandre fra den ene brystvorte til den anden.

Jeg rejser mig op og sætter mit skød over min mund ” pust mig igen” og din varme ånde fylder igen i mit skød, i gemmen mine strømpebukser.

Jeg rejser mig op og tager strømpebukser af, igen hører vi en bil DYT fra motorvejen, men jeg er ligeglad om nogle har set os, nu vil jeg have en orgasme, jeg sætter mig langsomt over din mund og siger

”slik mig” din tunge finder hurtig vejen til mine skamlæber som bevæger sig op og ned langs mine læber, jeg flytter mig lidt så din tunge er ved min klitoris, jeg siger ” slik og sug min klitoris”