SÅDAN BLIVER DU EN AF VORES CAM PIGER PÅ PLAYER.DK

Vidste du, at du kan tjene penge på at tænde andre? Så er du vild med at tage sexede billeder af dig selv, eller filme, når du leger med dig selv, eller har sex med andre, er du måske en af de nye cam piger, som starter egen butik her på Player.dk. Læs med, og find ud af hvor nemt, sjovt og spændende det er.

Drømmer du om at blive din egen chef, og selv sætte reglerne i din egen butik? Og har det der med at stå tidligt op hver morgen og komme ud ad døren, aldrig været din stærke side? 
Så er du en oplagt kandidat til at blive en af de frække cam piger her på Player.dk.
Særligt hvis du er vild med at spille op til lir og tænde andre, eller tænder på at blive set, når du leger med dig selv eller er sammen med andre.

Du bestemmer selv i din egen butik

På Player.dk kan du få din egen butik, hvor du selv sætter rammerne, bestemmer, hvad du vil være med til, og selv fastsætter dine priser. Både på de shows, billeder og videoer du laver, samt for de af dine private, pikante ting, som du sælger på din webshop.
Du bestemmer også, hvor meget du vil vise frem af dig selv. Om du er helt nøgen, eller bare er klædt pikant og udfordrende på. Ja, du behøver faktisk ikke engang vise dit ansigt, eller bruge dit eget navn. Det hele er muligt, og kan foregå totalt anonymt.
Det eneste det kræver, er, at du er fyldt 18, og har din egen smartphone, tablet eller bærbare computer med et webcam.

En hverdag som selvstændig cam pige på Player.dk

Du bestemmer som sagt helt selv. Så måske vågner du lidt op af formiddagen, og starter dagen med at skyde en fræk film, hvor du leger med dig selv i sengen. Eller mens du tager morgenbadet.
Under morgenmaden og mens du ellers gør klar til dagen, chatter du med nogle af de frække fyre, som drømmer om at blive tændt af dig. Her kan du aftale nærmere om, hvad de kunne tænke sig at se dig gøre, mens de ser på over webcammet. Samt aftale, hvornår de har tid til at gøre det.
Før frokost laver du måske en fræk billedserie eller video. Så er der lidt lækkert nyt til dine følgere, som de kan købe og nyde, mens de spiser frokost. Eller til efter frokosten …
Fra først på eftermiddagen og til ud på aftenen kører du så en række live shows for dem, som har booket tid, samt chatter med flere frække fyre, som du også sælger shows til. Undervejs bliver der tid til en længere pause, hvor du kan få dig lidt aftensmad og måske få en snak på telefonen med en god veninde.
Ud på natten har du haft din sidste kunde, og kan så lægge dig til at sove til næste formiddag. Her starter du så på endnu en dag som selvstændig cam pige på Player.dk
Læs mere om at blive model på Player.dk, og kom i gang allerede i dag!Tilbage til oversigt