SUPPORT

Opret profil

Det er nemt at oprette en profil hos Player.dk. Du skal blot bruge en gyldig e-mail og et password efter eget valg, og så er du klar til at benytte dig af vores services. Du kan oprette din profil til Player.dk via dette link – det er både hurtigt og let.

Kredit

Kreditter er din adgang til at købe liveshows, film eller billeder. Det er nemt og diskret at købe kreditter. Dine køb af kreditter vil fremgå som 'npay.dk' på dit kontoudtog – helt anonymt.

Du kan købe kreditter via dette link – du kan bruge dine kreditter umiddelbart efter køb.

Chat

På Player.dk har du mange forskellige muligheder for at komme i kontakt med modellerne; Player.dk tilbyder nemlig fem forskellige typer chat, Gratis, Nøgen, Privat, Eksklusiv og Kig-med Chat.

Gratis Chat er din direkte kontakt til modellerne. Her har I mulighed for at aftale et kommende liveshow, og hvad det skal indeholde, eller I kan nøjes med uforpligtende chat – det er helt op til jer.

I Privat Chat kan du opleve modellens frække liveshows, imens du skriver sammen med hende. Du vælger selv, hvor længe liveshowet skal være, men det koster altid den minutpris, som modellen har valgt.

 I Kig-med Chat har du mulighed for at købe adgang til en Privat Chat, som er startet af en anden bruger. Her kan du følge med i liveshowet, men du har ikke mulighed for at skrive til modellen, det er kun den bruger der har startet Privat Chat som kan det.

I Nøgen Chat er modellen som minimum topløs, men det står dig og modellen frit for at aftale, hvis der skal ske mere. Nøgen Chat er en fræk, fælles legeplads, hvor alle brugere kan være med samtidig, og alle kan skrive til modellen.

Ikke tilladt

Player.dk formidler eller tilbyder ingen former for møde i virkeligheden mellem dig og modellerne. Vi beder dig derfor venligst respektere vores regler om ikke at forsøge at lave IRL aftaler med modellerne.

Dette betyder, at du ikke må oplyse din e-mail, Skype, Facebook ,Snap eller andet til modellerne, ligesom det heller ikke er tilladt at spørge efter modellernes kontaktoplysninger.

Player.dk påtager sig intet ansvar for IRL møder, økonomisk såvel som juridisk mellem modeller og brugere. Disse regler er til for at tage hensyn til vores modeller. Respekter venligst både regler og modeller, så alle parter er sikrede en god oplevelse med Player.dk.

Kundeservice

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du har forskellige muligheder for at kontakte kundeservice. Du kan kontakte vores telefonsupport på telefon +45 92909037. Telefonsupporten er åben mandag – fredag mellem kl. 10.00 og 14.00. Du kan også skrive til kundeservice i stedet for; det gøres på kontaktformular.Tilbage til oversigt