MODELBETINGELSER


Betingelser for modeller på Player.dk

Som model på Player.dk accepteres nedenstående betingelser ved oprettelse. 

Senest opdateret 17. maj 2022

1. GENERELT

1.1 Den sociale medieplatform Player.dk (”platformen”) ejer og drives af 

Snowflake Marketing BV
H.J.E. Wenckebachweg 123
1096AM Amsterdam
Holland

Virksomhedsnr.: NL81268525

1.2 Platformen giver selvstændige modeller (”modeller”) muligheden for at interagere med og sælge indhold til deres følgere (”fans”).

1.3 Modellen optræder som selvstændig leverandør af sine ydelser. Modellen indgår ikke i et ansættelsesforhold med platformen, men benytter alene platformens services til at promovere og økonomisere deres indhold.

1.4 For at oprette sig som model skal man være fyldt 18 år. Dette dokumenteres i form af farvekopi af pas eller kørekort, som uploades i forbindelse med oprettelsen. Herefter verificeres dokumentationen før der gives adgang til platformens tjenester.

1.5 Platformen forbeholder sig retten til at ændre i disse betingelser uden varsel og modellen accepterer at være omfattet af sådanne ændringer.

1.6 Brud af disse betingelser kan medføre midlertidig eller permanent lukning af modellens profil. 

2. FORPLIGTELSER

2.1 Modellen forpligter sig til at behandle alle personlige data som de har opnået via platformen fortroligt.

2.2 Modellen forpligter sig til at overholde gældende lovgivning. Der må desuden ikke uploades eller streames indhold som omhandler børn, incest, tvang, voldtægt, vold, tortur, blod, urin/afføring, og lignende stærkt grænseoverskridende indhold. 
   
2.3 Modellen forpligter sig til at håndtere sine egen økonomiske forpligtelser ift. skat, moms mv., i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. 

2.4 Modellen forpligter sig til kun at sælge og publicere indhold som modellen har rettigheder til. Hvis andre personer deltager i modellens indhold, forpligter modellen sig til at indhente og opbevare dokumentation for samtykke til publiceringen, som kan forevises platformen efter anmodning herom. Platformen skal ligeledes se dokumentation på deltagernes alder før indholdet kan publiceres. 

2.5 Modellen forpligter sig til at opføre sig respektfuldt over for platformens andre modeller og kunder. 

3. INDHOLD

3.1 Modellen har alle rettigheder til alt indhold modellen offentliggør på platformen. Platformen har en ubetinget brugsret så længe modellen har en aktiv konto på platformen. Hvis en model sletter indhold og/eller lukker sin profil, beholder platformen brugsretten i en forretningsmæssig retfærdig periode herefter.

3.2 Det er ikke tilladt at bruge platformen til at annoncere for andre platforme, henlede brugere til private shows via Skype/Snapchat etc., betaling via andre platforme (som MobilePay, PayPal mv). 

4. ØKONOMI   

4.1 For hvert salg der foranlediges via platform, faktureres modellen et servicegebyr. Dette afregnes direkte af omsætningen og bilag herfor fremsendes modellen.

4.2 Modellens omsætning opgøres hver den 1. arbejdsdag i måneden, og modellens andel udbetales efterfølgende til det af modellen oplyste kontonummer.

5. ANSVAR

5.1 Platformen kan ikke holdes til ansvar hvis indhold som er delt på platformen misbruges af tredjepart. 

5.2 Platformen frasiger sig ethvert juridisk ansvar, hvis modellen aftaler at mødes med kunden privat.Tilbage til oversigt