OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Oprettelse af model profil

Kan jeg oprette en modelprofil anonymt?

Når du opretter en modelprofil, skal vi bruge statsautoriseret billed-id fra dig (det bruger vi udelukkende til at tjekke at du er over 18 år). De personlige oplysninger og ID vil ikke fremgå nogen steder på player.dk, det er kun platformens administration og dig der har adgang til det.
Vi skal også bruge dit reg. og konto nummer, så vi kan overføre din indtjening til dig.

Når du laver webcam, er du velkommen til at maskere dig selv for brugerne ved fx at bruge, paryk, solbriller eller maske.

Binder jeg mig til noget?

Nej det gør du ikke. Du kan benytte dig af sitet i det omfang du ønsker og kan til enhver tid bede om at få din profil slettet. Player.dk er en service platform som gør det muligt for dig som selvstændig erhvervsdrivende at promovere og sælge dit indhold. Du indgår derfor ikke i et ansættelsesforhold med platform men benytter blot platformens services så længe du ønsker.

Jeg har oprettet en modelprofil men kan ikke logge ind, hvad skal jeg gøre?

Er du sikker på du logger ind som model, og ikke som bruger?

Kontakt kundeservice via denne formular eller ring på: +45 92909037

Jeg har mistet mine log-ind oplysninger! Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du har glemt dit kodeord kan du trykker så skal du kontakte kundeservice her, eller ringe på: +45 92909037

Chat

Hvor meget skal jeg vise på webcam eller i mine film og fotos?

Det er helt op til dig, hvor meget af dig selv du vil vise og hvad du ønsker at lave.
Dog er der et krav om at man er minimum topløs i nøgen-chat.

Hvilke brugere kan chatte med mig?

Det er gratis at oprette en bruger på platformen, men brugerne vil kunne skrive til modellerne kan de først det efter deres første optankning på minimum 50kr. Dette er for at sørge for at de brugere i skriver med er villige til at betale og dermed sorterer vi useriøse brugere fra

Hvad er forskellen mellem en kig med-chat, nøgenchat, privatchat og eksklusiv chat?

Kig med-chat: Når en bruger har startet en privat-chat med en model, har andre brugere mulighed for at kigge med på showet, dog kan brugeren ikke skrive til modellen, det er udelukkende den bruger der har startet privat-chat der kan det.

Nøgen-chat: I nøgen-chat betaler brugeren fra start i chatten, der kan sidde mange brugere i nøgen-chat og her må modellen vise og gøre hvad hun har lyst til. Brugerne kan komme med forslag til modellen men hvad hun laver derinde er helt op til den enkelte model.

Privat-chat: Brugere kan starte en privat-chat med en model i mens modellen er i nøgen-chat eller gratis-chat. I privat-chat kan brugeren skrive med modellen og komme med forslag til hvordan hun skal lege. Andre brugere kan også se med som kig med-chat men det er kun den bruger der har startet privat-chat der kan skrive med modellen.

Eksklusiv-chat: I denne chat type er modellen og brugeren 100% alene, der er ikke nogen der kan kigge med og i kan derfor nyde at være helt privat over cam.

Hvilken pris skal jeg sætte for betalingschat typerne?

Prisen for chat er pr. minut, og den fastsættes af den individuelle model, er du i tvivl om hvilken minutpris du skal tage, kan du altid se hvad de andre modeller har valgt at tage, eller kontakte support for vejledning.

Hvilket udstyr har jeg brug for, for at lave webcamshows?

Du skal bruge en telefon med kamera, eller en computer med enten internt eller ekstern webcam.

Eksternt webcam er klart det bedste, nu bedre kvalitet dine webcamshows er i nu bedre forudsætning har du for at tiltrække mange kunder.

Kan jeg også lave webcamshows via min mobil eller tablet?

Ja, så længe din mobil/tablet har et kamera og kan gå på nettet.

Hvilken browser skal jeg bruge?

Platformen virker i alle browsere men vi anbefaler Chrome

Hvordan forbedrer jeg mit salg af webcamshows?

Sørg for at have en god internetforbindelse, dine shows er i den bedste kvalitet når du bruger en pc eller bærbar computer med eksternt webcam.

Du kan også have spændende og nyt sexlegetøj klar, som du kan friste kunderne med i gratis chat til at starte en privat-chat med dig. Men det kan også være en flaske babyolie, barberskum eller andet som kunderne kunne finde sjovt at se dig lege med.

Du kan også skrive i din modelprofil tekst hvad du tilbyder i privat-chat.

Salg af video og fotos

Hvad må jeg uploade og sælge af video og fotos?

Du skal have rettighederne til de videoer og fotos du sælger på platformen.

Alle der fremgår på video og fotos skal være over 18 år og du skal have indsendt billed-id af fx. en veninde eller kæreste hvis de er med i din video.

Hvordan forbedrer jeg mit salg af mine fotos og videoer?

Det er en god ide at udvælge cover og skærmbilleder til dine videoer og coverfoto til dit billedgalleri så det fremstår bedst muligt. Du kan også skrive en god beskrivelse så kunderne føler sig fristet til at købe.

Hvor længe har kunden adgang til købte videoer og fotos?

Kunden har adgang til de videoer, fotos og optagede shows i 7 dage efter han har købt materialet, sletter du din video/fotos optagede show indenda på din profil så vil kunden fortsat have adgang til materialet i de 7 dage han har betalt for, men det vil ikke fremgå andre steder på sitet eller kunne købes af andre brugere.

Svar på Flirt og standart beskeder

Flirt besked koster normalt 19 kr og der kan sendes lyd,foto og tekst beskeder,her forventer brugeren at få et ex varmt svar eller foto da de betaler pr besked du svare.

Standart besked koster normalt 5 kr og en bruger har 2 gratis pr dag på sitet,alle beskeder efter dette betaler han for.

Du vil som model blive betalt for at svare beskeder men de skal svares inden 3 dage,efter det refunderes de ved manglende svar.

Økonomi og SKAT

Hvor meget kan jeg tjene på platformen?

Hvor meget du tjener afhænger af hvor meget du bruger platformen.

Et eksempel på indtjening på et webcamshow kunne være:

Din minut pris for privatchat er 35 kr. i minuttet, og din kig-med pris er 25 kr. i minuttet (disse priser er blot eksempler, du bestemmer helt selv dine minutpriser)

I dette eksempel har du en kunde der har startet privat chat og showet var 15 minutter, derudover har du tre kunder som betaler kig-med pris.

15 x 35 = 525
15 x 25 x 3 = 1125

I dette eksempel omsætter du for 1650 kr på webcamshowet.

Hvor meget betaler jeg platformen for dens services?

Du betaler 20% af din omsætning til platformen med mindre andet aftalt, dette dækker drift, marketing, hosting, kundeservice mm.

Hvordan betaler jeg platformen for dens services?

Platformens servicegebyr fratrækkes automatisk når du laver webcamshows eller sælger fotos og video, dvs. at de penge der står på din konto er dine og service gebyret er allerede fratrukket.

Hvordan får jeg udbetalt mine penge?

Der udbetales omsætning den første arbejdsdag efter den 1. i måneden. Platformens servicegebyr fratrækkes automatisk i udbetalingen.

SKAT og virksomhedsoprettelse

Som selvstændig model er du selv ansvarlig for indberettelse og betaling af SKAT og moms.
Hvis du tjener mindre end 50.000 kr. på et år er det en hobbyvirksomhed og det er derfor ikke nødvendigt at oprette et firma. Men du skal stadig betale SKAT af det du tjener. Platformen hjælper gerne modeller med vejledning ift. hvordan man indberetter og betaler SKAT og moms.

Tjener du derimod mere end 50.000 kr om året så skal du oprette et firma og lade dig momsregistrere. Dette kan platformen også vejlede dig i.Tilbage til oversigt