SÅDAN FÅR DU DIN EGEN SEXGIRL PÅ WEBCAM

Sidder du og spekulerer på, hvordan det går for sig, når du tager kontakt til en af vores frække sex girls på webcam? Så læs med her, og bliv klædt på til din første webcam-date med en af de lækre piger på Player.dk.

Har du fundet lige hende, som du tænder på. Men er du usikker på, hvordan du tager kontakt? Og hvordan sådan en session over webcam egentlig foregår?

Så hold dig ikke tilbage. For det er slet ikke svært at komme i kontakt med pigerne – og er du ny, hjælper de dig gerne i gang, og besvarer alle dine spørgsmål. Også dem, som du synes, er dumme at spørge dem om.
Sådan finder du den sex girl, som du skal møde på webcam
Start med at få overblik over alle modellerne på Modeller-siden. Herfra kan du klikke ind på de enkelte modeller, ved at klikke på billedet eller på Se model-knappen.
Inde på de enkelte modellers sider kan du læse mere om modellerne, og se frække billeder af dem, samt hvad de tilbyder af spændende billeder, liveshows og andre ting, du kan købe adgang til med det samme.

Start med at tilkalde modellen

Har modellen tændt for ”Tilkald model” knappen, kan du tilkalde modellen ved at klikke på knappen. Så kan I aftale nærmere om, hvornår I begge to har tid til at snakke på gratis-chatten.
Men brug kun funktionen, hvis du rent faktisk har tænkt dig at købe et show med modellen. Du bliver hurtig upopulær, hvis du bare vil sidde og snakke med dem i gratis-chatten.

5 forskellige chat-typer

Gratis-chatten er en god måde at forventningsafstemme og aftale nærmere omkring et liveshow. Hvad skal det indeholde, hvordan skal det foregå, og hvornår skal det være.
Udover denne chat-mulighed tilbyder Player.dk 4 andre chat-typer, hvor du kan komme endnu tættere på modellerne.

Privat-chat – betalte liveshows

På Privat-chatten kan du opleve modellen opføre sit frække liveshow, mens du chatter med hende. Så kan du komme med ønsker og forslag undervejs. Men drømmer du f.eks. om at se hende tage sig selv med en agurk, er det en god ide at aftale det i forvejen på gratis chatten, så hun kan have agurken klar.

I Privat-chatten betaler du den minuttakst, som modellen har angivet på sin profilside. Du betaler minuttaksten fra privat-chatten går i gang, og til du forlader showet. Aftal eventuelt på forhånd, hvor lang tid showet skal være, så modellen ved, hvor lang tid hun har til sit show.

Kig-med chatten – når du er frisk på en kigger

Kig-med chatten er en anden form for betalingschat, hvor du er med på en kigger hos en anden brugers liveshow. I Kig-med chatten kan du følge showet, men ikke komme med forslag eller skrive kommentarer til modellen. 

Så er du frisk på en kigger, og ikke har behov for at skrive sammen med modellen, er denne chattype en god måde at få en fræk oplevelse på med modellerne på Player.dk.

Nøgen-chat – den frække legeplads

Nøgen-chat er en betalingschat, der fungerer som den frække legeplads for dig og din udkårne model. Her er modellen som minimum topløs, og I kan derfra sammen finde ud af, hvad der ellers skal ske. Der kan være flere med i den samme nøgenchat, så det kan hurtigt udvikle sig til noget virkelig frækt med din sex girl på webcam.

Eksklusiv-chat

Vil du have din frække model helt for dig selv, kan du også starte en eksklusiv-chat med hende. Så er du 100 % alene med din sex girl på webcam, og der er ikke nogen andre, som kan kigge med. Derfor har denne chat-form også en højere minutpris end de andre tre betalingschats.

Vi ses kun online her på Player.dk

Player.dk formidler eller tilbyder på ingen måde fysiske møder, eller mulighed for at mødes online med modellen på andre platforme end Player.dk.
Så lad være med at oplyse din e-mailadresse, Skype-navn eller Facebook-konto – eller at spørge efter modellens kontaktoplysninger.

Få den bedste oplevelse med din sex girl på webcam

Respektér reglerne og modellerne! Så er alle parter sikret den bedste og mest trygge oplevelse med Player.dk.
De glæder sig til at se dig!Tilbage til oversigt