PRODUKTER

På modellernes shop finder du alt lige fra de frække effekter, du ser dem bruge i deres webcam-show og videoer over deres lingeri og anden beklædning og til muligheden for at forsøde deres liv. Så uanset om du lyst til at være deres velgører over distancen, eller bare må have noget, din favorit-model har gået med, kan du købe det lige her! Se de mange spændende effekter og generøse muligheder, og slå til på et godt tilbud i dag!

Er det ikke nok at se og snakke med de frække modeller her på Player.dk?

Så har du her mulighed for at købe frække effekter og det tøj, du ser dem i – hvis de vel at mærke vil sælge det. Du kan også købe dem lige den gave eller give dem den oplevelse, de ønsker sig. Eller betale et bidrag til deres husleje. På modellernes shop er alting muligt. Men som altid er det kvinderne selv, der bestemmer. Både hvad de vil sælge, og hvad de vil have for det. For på Player.dk er det modellerne selv, der driver deres helt egen forretning.

Tænder du på det, kan det være, du kan købe det

Så tænder det dig, at se din favorit-model lege frækt med en slikkepind, kan det være, du kan købe den her oven for. Eller spekulerer du på, hvordan hun dufter? Så kan du måske købe noget af hendes brugte lingeri eller et par trusser, hun har gået med.

Det kan også være, du bare synes, at hende den søde på den anden side af skærmen skal forkæles ekstra meget. Så tjek, om der er noget hun ønsker sig, du kan betale for – eller bidrage til. Så på modellernes shop har du mulighed for at komme endnu tættere på kvinderne, end du ellers kan i deres frække shows, videoer og billeder, som du kan se her på Player.dk.

Men skynd dig. For der er måske også andre, der netop nu sidder og overvejer, om de skal slå til og købe præcis det, som du har forelsket dig i.

Få en hurtig handel i hus

Kunne du tænke dig et minde om den frække webcam-session, du lige har haft med en af modellerne på Player.dk, kan det være, at hun gerne vil sælge det, som har spillet en vigtig rolle.

Det er bare at spørge hende – og er hun frisk på en hurtig handel, sætter hun det bare til salg her på shoppen, så du kan købe det.

Det gør det hele endnu mere virkeligt og endnu mere ægte. For selv om det er fedt at være med på en kigger, bliver det hele straks meget mere håndgribeligt, når du ejer noget af det, som du har set modellerne bruge. Så rul op, og se, hvad du kan sikre dig af spændende ting og sager allerede i dag!