SÅDAN VÆLGER DU DET RIGTIGE WEBCAM TIL SEX

Vil du gerne tage dig bedst muligt ud, når du dyrker webcam sex på player.dk, skal du naturligvis have et godt webcam. Desuden bør du også overveje, om du har brug for ekstra belysning, der hvor du opholder dig. Læs med, og find ud af, hvordan du vælger det bedste webcam til sex-optagelser.

Er du ny ud i ”sex on webcam”, kan det webcam du bruger hurtigt skabe nogle uforudsete problemer. For har webcam’et ikke en ordentlig opløsning eller lysfølsomhed, bliver det ikke særligt nemt at se, hvad der foregår, når du dyrker sex med webcam’et tændt. Særligt hvis der er lidt mørkt i lokalet.

Webcam sex kræver en høj opløsning

Derfor er det vigtigt, at du tjekker op på, hvor høj opløsning det webcam har, som du har til rådighed. 

Bruger du en bærbar computer, har du sandsynligvis allerede et webcam siddende i midten over skærmen. Men medmindre du har en nyere bærbar, har dette kamera sjældent en særlig høj opløsning. 

Samtidig er det svært at ændre vinklen eller flytte rundt på webcam’et, som sidder i skærmen. For du skal flytte hele computeren eller vippe låget på den, hver gang du vil ændre kameraets placering.

Derfor er det en god ide at købe et eksternt webcam, som du kan tilslutte computere via USB. Gå efter de højeste opløsninger med navne som Full HD, Ultra HD eller 4K opløsning. Så er du sikker på, at modparten får et billede, der er værd at se på.

Din smartphone kan sagtens bruges

Har du en nyere smartphone eller tablet med enten iOS- eller Android-styresystem, vil der oftest også være et kamera med en rigtig god opløsning. I hvert fald bagpå telefonen.

Det er først på de allernyeste smartphone-modeller, at frontkameraet har fået en opløsning, som gør det godt nok, hvis du vil sende et rigtig flot billede, når du dyrker sex på webcam. På tabletcomputerne halter billedopløsningen stadig en del efter, men kan dog godt bruges, hvis du sørger for god belysning

Og det er rigtig smart at bruge frontkameraet. For så kan du nemt følge med i, hvad modparten sender til dig.

Anskaf dig en holder

Men uanset om du anskaffer et eksternt webcam til din bærbare computer, eller du bruger din tablet eller smartphone, er det en god ide at anskaffe en holder. Så slipper du for, at kameraet, tabletten eller telefonen pludselig vælter.

Vælg en holder med solide fødder, hvor du kan spænde webcam’et forsvarligt fast. Og som gør det muligt at flytte rundt på kameraet, uden at du skal bruge en masse tid og kræfter på det. 

Køb eventuelt et professionelt kamerastativ, som kan stå på gulvet. Eller en af de mindre modeller til smartphones og webcams, som kan stå på et bord.

Sørg for god belysning til webcam sex

Selvfølgelig kan det virke pirrende, hvis du sidder eller ligger i halvmørke. Men ikke, hvis du gør det hele tiden. 

Samtidig skal du huske på, at selv om lysfølsomheden på både mobiler, tablets og selvstændige webcams er blevet bedre, så skal de stadig bruge mere end bare det almindelige lys i loftet, hvis du vil have en virkelig flot billedkvalitet.

Så anskaf f.eks. et såkaldt ring-light (og nej, det ikke der, det lyser), som du kan montere dit webcam eller din telefon i. Så er du sikker på, at du altid har optimal belysning, hvor du optager. Men pas på, hvis du har briller på. Det er svært at skjule genskinnet fra ring-lightet i brillerne.

Du kan også købe et forholdsvis billigt sæt rigtige fotolamper på f.eks. Amazon. Her får du en blød, refleksfri belysning. Køber du et sæt med tre lys, slipper du samtidig for de kraftige slagskygger, som der tit opstår med et ring-light. Eller hvis du kun har en lyskilde, som lyser på dig, når du dyrker sex på webcam’et.

Så tjek op på dit webcam, hvis du vil have succes med at dyrke webcam-sex.Tilbage til oversigt